10 Tipp, Twitter követők szerzéséhez

A Twitter egy hatékony eszköz a vállalkozások számára, ha helyesen használják őket. Segíthet weboldalad forgalomának létrehozásában, megszilárdíthatja a márkaépítést, és kapcsolatokat építhet ki.

A baj az, hogy ha nincsenek követőid, akkor nem tapasztalhatod meg ezeket az előnyöket. A Twitteren való aktív követés nem csak a presztízsről szól, és a követők nem csak számok. A Twitter követői valós értéket képviselnek a vállalkozások számára; valójában a marketingesek 36% -a azt állítja, hogy a Twitter használatával megszerezte az ügyfelet.

Íme 10 módszer arra, hogyan kezdd el a vállalkozásod népszerűsítését a Twitteren:

 1. Használj olyan eszközöket, mint a Hootsuite vagy a SproutSocial, hogy ütemezd a bejegyzéseid megosztását a Twitteren. A rendszeres közzététel növeli a bejegyzések láthatóságát, ezáltal növelheted a követőid számát egyaránt.
 2. Regisztrálj a Twiends-re, miután regisztráltál a platformra, a hozzád hasonló érdeklődésikörű emberek sokkal könyebben megfognak találni a Twitteren és követni fognak.

 3.  Optimalizáld a Twitter “Bio”-t. Adj meg egy rövid leírást magadról/vállalkozásodról, célodról. Azok a felhasználók, akik szeretnének többet megtudni rólad, elkerülhetetlenül meglátogatják a Twitter Biot.

 4. Használj linkeket a megosztásaidban. A linkekkel ellátott tweetek több retweetet kapnak, mint azok, amelyekben nincs link elhelyezve.

 5. Használj releváns kulcsszavakat a bióban, így rangsorolva leszel a Twitter keresőjében. Ne felejtsd el bevonni városod és megyéd nevét, hogy vonzzad a helyi felhasználókat.

 6. Használj a bejegyzéseidhez kapcsolódó #hashtageket, a statiszika szerint azok a tweetek, amelyek hashtagekkel vannak ellátva 2x több elérést kapnak.
 7. Kérj retweeteket. Azok A Tweetek, amelyek tartalmazzák a “#retweet” szót, a szövegük 4x több retweetet kap.

 8. Keresd meg az ismerőseid, az e-mail címük feltöltésével a Twitterre. Valószínűleg követni fognak, különösen azért, mert ismernek a való életben.

 9. Tegyél fel képet a tweetjeidhez. A kutatások szerint a képekkel ellátott tweetek 18% -kal több nézettséget generálnak, mint azok amelyekhez nem csatolnak képet.

 10. Tweetelj többet hétvégén. Dan Zarrella kutatása szerint a Tweetek 17% -kal több nézettséget kapnak hétvégén, mint a hét folyamán.

Idegenszavak magyar megfelelői:

 • Bio: A Twitter bio, vagyis más néven a bemutatkozás, a fiókod  egyik legfontosabb eleme. Sokszor  befolyással van arra, hogy valaki a követőd lesz vagy sem.
 • Tweet: A tweet mikro blogbejegyzést jelent.
 • Retweet: A retweet ugyan az, mint a facebookon a “share” vagy megosztás.
 • HashTag: A „hashtag” a metaadat egyik formája, amely egy szóból vagy kifejezésből áll, amely elé hash jelet (#) tesznek. A hashtageket gyakran használják a közösségi hálókon, hogy azonosítsák, kategorizálják az érdeklődési köröket, „topikokat”, illetve megkönnyítsék a kulcsszavak szerinti kutatást.

 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Kövess minket a facebookon:

Legutóbbi bejegyzések:

Youtube SEO Tippek

5 működő SEO (keresőoptimalizáló) tipp, amelyeket követned kell a videóid jobb rangsorolásának érdekében. Mindannyian tudjuk, hogy a YouTube a Google második legnagyobb keresője. Ez havonta mintegy

SEO-keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás SEO

Miért van szüksége SEO (Search Engine Optimization) – Keresőoptimalizálásra a Weboldaladnak ? Mi a keresőoptimalizálás? A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) azon tevékenységek

Ne sózd el! 21 Facebook bejegyzés ötlet

Soha ne fogyj ki Facebook tartalomötletekből! Az alábbi lista megmutatja, hogy jóval több olyan téma létezik, mint gondoltad volna, amivel fenn tudod tartani a Facebook vagy

Megfelelési Kényszer

Megfelelési Kényszer és Szorongás az üzletépítésben Azt vettem észre az ügyfeleimnél, hogyha elkezdenek foglalkozni az üzletükkel, és kapnak egy negatív hozzászólást a videójukhoz vagy a