Keresőoptimalizálás SEO

Miért van szüksége SEO (Search Engine Optimization) – Keresőoptimalizálásra a Weboldaladnak ?

Mi a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) azon tevékenységek összességét foglalja magába, amelyekkel a Google találati listáján a weboldal előrébb kerül, tehát a weboldal keresőmotorokban való organikus megjelenésének javítása.

Az organikus megjelenés a természetes, NEM FIZETETT hirdetéseket jelenti!

A Google algoritmusok segítségével próbálja a felhasználók számára biztosítani, hogy megtalálják a keresett tartalmat. Annak érdekében, hogy jó helyet szerezzen a találati oldalakon a weboldalad, ezekhez az algoritmusokhoz kell “igazítani”. Habár a Google algoritmusai nem nyilvánosak, tehát a nagyközönség nem tudja hogyan működnek, miként rangsorolnak, több mint 10 év tapasztalata révén felépült egy SEO-tudásanyag. Ami persze állandóan változik, ahogy az algoritmusok is változnak.

Valóban annyira fontos, hogy ki van elől azon a bizonyos találati listán?

Igen! A legfontosabb! Gondold át, Te amikor rákeresel valamire az interneten, hány oldalt lapozgatsz végig a találatok között, mielőtt kattintasz? A netezők 90%-a nem lép tovább az első oldalról.

A találati lista első helyezettje minden esetben behozhatatlan előnyre tesz szert, az emberek 50%-a erre kattint. Az első 10-20 találatot még átböngészi a leendő vásárlók egy része, viszont ha a weboldalad nincs az első 20 találat között, vagyis az első, esetleg a második oldalon, olyan, mintha nem is létezne.

Miért nyersz egy keresőoptimalizált weboldallal?

Költséghatékony: Organikus elérést generál, nincsenek fizetett hirdetések.

Rendkívül eredményes: Keresőoptimalizálással megsokszorozhatod weboldalad látogatottságát, mivel nincs elrejtve a lehetséges vevők elől.

A tényleges érdeklődőket éri el: Weboldalad azok találják meg, akik rákerestek a kulcsszavaidra, vagyis nyitottak az ajánlatodra, és vásárolni is szeretnének.

Hiteles: A keresőt használók többsége sokkal megbízhatóbbnak tartja az organikus eléréseket, mint a fizetett hirdetéseket.

Hosszútávú: Az SEO befektetés. Helyezéseid az idő múlásával egyre stabilabbak lesznek.
Időt és energiát spórolhatsz meg: Az egész munkafolyamatot szakértőinkre bízhatod.

A keresőoptimalizálás az egyik leg költséghatékonyabb, és emellett a legtöbb értékes látogatót – leendő vásárlót eredményező módszer.

A piros felületekre összpontosítanak a látogatók keresgélés közben.

Ha szükséged van keresőoptimalizált weboldalra, illetve a már meglévő weboldalad pozícióját szeretnéd javítani a Google-on, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Kövess minket a facebookon:

Legutóbbi bejegyzések:

Youtube SEO Tippek

5 működő SEO (keresőoptimalizáló) tipp, amelyeket követned kell a videóid jobb rangsorolásának érdekében. Mindannyian tudjuk, hogy a YouTube a Google második legnagyobb keresője. Ez havonta mintegy

Ne sózd el! 21 Facebook bejegyzés ötlet

Soha ne fogyj ki Facebook tartalomötletekből! Az alábbi lista megmutatja, hogy jóval több olyan téma létezik, mint gondoltad volna, amivel fenn tudod tartani a Facebook vagy

10 Tipp, Twitter követők szerzéséhez

A Twitter egy hatékony eszköz a vállalkozások számára, ha helyesen használják őket. Segíthet weboldalad forgalomának létrehozásában, megszilárdíthatja a márkaépítést, és kapcsolatokat építhet ki. A baj

Megfelelési Kényszer

Megfelelési Kényszer és Szorongás az üzletépítésben Azt vettem észre az ügyfeleimnél, hogyha elkezdenek foglalkozni az üzletükkel, és kapnak egy negatív hozzászólást a videójukhoz vagy a